fredag 26. februar 2010

Vellykket strikketreff

På onsdag hadde vi strikketreff i butikken. Jeg hadde fått med meg super sjalstrikkeren Margrethe som viste frem flere av sine nydelige sjal. Hun har også strikket sjalet vi viser i dag som kalles Ishbel. Dette sjalet kan en kjøpe via internett fra Ysolda. Vi vil iløpet av de neste dagene vise flere sjal Margrethe har strikket, så følg med!!!

Vi begynnte på et sjal kallt Peasant. Denne oppskriften er gratis på engelsk fra Goddes Knits. Dette sjalet har jeg strikket av rosa/hvit kauni. Det er et enkelt sjal å strikke, men er greit å begynne med for å skjønne oppsett av sjal strikke ovenfra og ned.

Vi har også satt opp ny dato for neste strikketreff. Det vil bli onsdag 24. mars fra kl 18. Håper det er enda flere som vil komme neste gang. Dette passer for alle, uansett om en har strikket mye eller lite.

Torsdag 11. mars vil Margrethe komme i butikken på ettermiddagen for å vise frem sjal og være til strikkehjelp for de som ønsker det. Hun kan også være til hjelp hvis du ønsker å begynne på et nytt sjal.

Hilsen Maren

1 kommentar:

  1. Takk for en koselig strikke kveld.
    Jeg strikker og strikker for å bli ferdig med sjalet, vil starte på et nytt sjal på neste treff:)Dere hadde jo laget så mange fine sjal.
    Folkens meld dere på neste strikke kveld:)

    SvarSlett