fredag 26. mars 2010

Strikketreff

Onsdag hadde vi strikketreff med sjal som tema. Dette ble en stor suksess!! På det meste tror jeg vi talte over 25 strikkeglade damer. Sitteplasser ordnet vi for alle og vår gode hjelper Elin hadde med seg nydelige boller.
Vi delte denne gangen ut første del av Sjal Mysterie. Dette er et sjal hvor det bare blir utdelt en liten del av oppskriften hver gang, uten å vite hvordan sjalet blir til slutt. Er du interessert i å være med kan du sende en mail til quiltehuset@gmail.com eller ta en tur inn i butikken.

Vi har fått inn flere typer garn i butikken nå. Vi har et nydelig ufarget garn i 70% babyalpakka, 20% silke og 10% cashmere. Dette finnes i tre nydelige tykkelser, hvor den tykkeste også passer perfekt til sokker. De to tynneste kan bli til nydelige sjal. Akkurat nå har jeg farget en del av garnnøstene. De ble farget til strikketreffet siden forsendelsen fra England på ferdig farget garn ble forsinket. Det er fremdeles noen nøster igjen i nydelige farger. Kom innom butikken og se.

Neste strikketreff har vi satt opp til den 28. april. Hvis det blir mange påmeldte setter vi opp enda en dato. Meld deg på via mail eller tlf 55 30 22 44.

God helg!

Hilsen Maren

1 kommentar:

  1. Nydelige garn:) Dere er kjempe flinke. Og så gøy at dere va så mange på strikketreffet:D God påske til dere

    SvarSlett